CarryOn Air 3-Delige Kofferset Cherry Red
Reviews | Review toevoegen

Carryon Air 3-delige kofferset Rood, de koffers zijn uitgerust met 4-wielen en een TSA cijferslot ook zijn de koffers expandable (groter te maken). Inhoud 100, 60, 31 Liter, gewicht 3200, 2700, 2200

Gewicht   

8,100 KG

Standaard levertijd

2 dagen

EAN

 

€ 209,00
Prijs per 3 stuks

 

Aantal: 
Bestellen

Deze Carryon Air koffers zijn lekker ruim en erg licht waardoor u veel bagage mee kunt nemen. De koffers zijn voorzien van een aluminium trolley systeem en 4 zwenkwielen waardoor u de koffers rechtop naast u kan rijden, maar u kunt de koffer ook gewoon achter u aantrekken. U sluit de koffers af met een ritssluiting, in combinatie met een (op de koffer gemonteerd) TSA-cijferslot. Verder zijn de koffers expandable, wat betekent dat u (door middel van extra rits) de koffer hoger kunt maken, waardoor u meer in de koffer kunt stoppen. Op de voorkant van de koffer zit een diep opbergvak en op de achterkant zit een adreslabeltje op de koffer gemonteerd. Van binnen zijn deze CarryOn Air koffers netjes bekleed. Binnen heeft u één diep opbergvak waarin u de bagage kunt vastzetten met elastische pakbanden. In het deksel zit een opbergvak met rits waar u ook spullen in kunt stoppen. Doordat het deksel hoger gemaakt kan worden krijgt u de koffer altijd makkelijk dicht, ook als u eigenlijk te veel mee hebt genomen. De grote, medium en kleine koffers passen in elkaar en zijn zo makkelijk op te bergen als set!

Voor reizen naar USA is een TSA-slot noodzakelijk omdat de douane zonder uw toestemming in uw koffer moet kunnen kijken, met een TSA-(cijfer)slot is dit mogelijk. Indien u ervoor kiest om te reizen zonder TSA-slot loopt u het risico dat de douane uw koffer openbreekt.
 

Kenmerken CarryOn Air Kofferset Rood Set 3 Koffers

Materiaal: Polyester Polyester Polyester
Type: Groot Medium       Handbagage 
Afmeting Buitenmaat:   77x47x32-35cm* 65x41x27-30cm* 53x35x19-22cm*
Afmeting Binnenmaat: 67x48x31cm 57x39x27cm 45x33x21cm
Gewicht 3200 gram 2700 gram 2200 gram
Inhoud maximaal: 100 Liter* 60 Liter* 31 Liter*
Sluiting: Rits TSA-Cijferslot Rits TSA-Cijferslot    Rits TSA-Cijferslot
Trolleysysteem Trekstang, 4-wielen   Trekstang, 4-wielen Trekstang, 4-wielen
(Fabrieks)Garantie: 3 jaar 3 jaar 3 jaar


Bijzonderheden:

  • Met TSA-cijferslot
  • 3 Jaar fabrieksgarantie
     

Review toevoegen

Bedankt voor de voor uw review van het product, Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews