TSA Slot
TSA Slot
Reviews | Review toevoegen

Handig TSA cijferslot in broekzakformaat en daardoor makkelijk in gebruik.

Gewicht   

0,000 KG

EAN

 

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Handig cijferslot in broekzakformaat en daardoor makkelijk in gebruik. Het slot heeft het officiële TSA keurmerk. Dit Amerikaanse keurmerk staat voor Transportation Security Administration en dit houdt in dat de beveiligingsambten uw koffer kunnen controleren zonder dat het slot kapot gemaakt hoeft te worden.

TSA combinatiehangslot voor bagage koffers en reistassen wordt aanvaard en erkend door de Transportation Security Administration (TSA). U kunt nu veilig het vergrendelen van uw tassen en nog steeds voorzien van TSA inspecties zonder schade aan het slot of uw bagage. TSA aanvaard en erkend sloten gebruik het systeem van de Travel Sentry zodat klanten kunnen hun eigen combinatie voor algemene beveiliging en TSA screener toegang voor veiligheidscontroles. Functies TSA aanvaard en erkend vergrendelen. 3-wiel combinatie slot voor verbeterde beveiliging - elk slot kan worden ingesteld op zijn eigen combinatie. Combinatie kan zo vaak als u kiezen worden hersteld. Het systeem zal ervoor zorgen dat passagiers met behulp van de sloten niet over ongerust maken een lock wordt afgebroken of een gesloten zak wordt beschadigd moet zal als het ter hand inspectie wordt geselecteerd. Het betekent ook meer gemoedsrust voor passagiers bezorgd over meldingen van toenemende diefstal van ontgrendeld koffers en tassen

Review toevoegen

Bedankt voor de voor uw review van het product, Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews