Travelz 3-delige ABS kofferset - 2 handbagage + 1 grote koffer - Afneembare wielen Zwart
Reviews | Review toevoegen

Bij deze 3-delige zwarte kofferset is er gekozen voor afneembare wielen die eraf te klikken zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je wielen zult verliezen, want het heeft alle tests uitstekend doorstaa

Gewicht   

9,200 KG

Standaard levertijd

1 Dag

EAN

8717253618655  

€ 109,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Travelz kofferset is er één waarover goed nagedacht is en positieve reacties krijgt. 

Bij deze 3-delige kofferset is er gekozen voor afneembare wielen die eraf te klikken zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je wielen zult verliezen, want het heeft alle tests uitstekend doorstaan. 

Het unieke aan deze kofferset is dat de set bestaat uit 1 grote reiskoffer van 76cm van 88 liter en 2 kleine handbagagekoffers van 53cm met een inhoud van 35 liter. 

De kofferset van Travelz wordt geleverd in 1 doos, waarin de handbagagekoffers in de grote koffer samen passen. Een kofferset waarover nagedacht is.

Niet alleen voor de levering, maar ook voor je vakantie is dit super makkelijk natuurlijk, want allebei heb je in dit geval een handbagagekoffer en je kunt een grote koffer delen. 
Met opbergen of reizen is het zeer gemakkelijk en goedkoop om de kleine koffers in de grote te plaatsen.

De ABS- 3delige kofferset is erg licht en comfortabel. De koffers zijn voorzien van een trolleysysteem met vier wielen, waardoor deze zeer wendbaar is. 

De set is beschikbaar in verschillende kleuren. 

Afmetingen zijn als volgt: Grote reiskoffer 76 x 48 x 29 cm. 88 Liter en 4.0 kg. 53 x 33 x 23 cm. 35 Liter. 2,6 kg.

Review toevoegen

Bedankt voor de voor uw review van het product, Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews