De CarryOn Oval Class 66cm koffer is een moderne stylische koffer met holografische print. Deze bedrukking geeft de koffer verschillende prints en kleuren, afhankelijk van de positie bij de koffer.

De koffer bezit alle aspecten wat men van een moderne koffer mag verwachten. De Carryon Oval Class is van alle gemakken voorzien zoals een geintegreerd TSA/slot die met een sleutel af te sluiten is, vier dubbele zwenkwielen, dubbele handvaten aan de bovenkant en zijkant en een telescopische trekstang, waardoor deze op verschillende hoogtes vast te klikken is.

De binnenkant van de koffer geeft het interieur een moderne en klassieke look. De bloemen fleuren het interieur op en de vrolijke patronen geven kleur aan de koffer. Dubbel gekruiste pakriemen zorgen ervoor dat kleding netjes op de plaats blijft vastgehouden. Een groot apart ritsvak kan hier eveneens voor gebruikt worden, of om belangrijke documenten achter te bewaren.

Kortom een koffer die kleur geeft aan je reis.

Productspecificaties:
- Lichtgewicht
- TSA-slot
- 5 jaar garantie
- 66 x 43 x 27cm en 3500 gram. Inhoud 63 liter
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 89,95
Aantal: Bestellen

Gewicht   

35.000,000 KG

EAN

8,71725E+12  

Reviews Review toevoegen

Bedankt voor de voor uw review van het product, Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews