De CarryOn Oval Class 76cm koffer is een moderne stylische koffer met holografische print. Deze bedrukking geeft de koffer verschillende prints en kleuren, afhankelijk van de positie bij de koffer.

De koffer bezit alle aspecten wat men van een moderne koffer mag verwachten. De Carryon Oval Class is van alle gemakken voorzien zoals een geintegreerd TSA/slot die met een sleutel af te sluiten is, vier dubbele zwenkwielen, dubbele handvaten aan de bovenkant en zijkant en een telescopische trekstang, waardoor deze op verschillende hoogtes vast te klikken is.

De binnenkant van de koffer geeft het interieur een moderne en klassieke look. De bloemen fleuren het interieur op en de vrolijke patronen geven kleur aan de koffer. Dubbel gekruiste pakriemen zorgen ervoor dat kleding netjes op de plaats blijft vastgehouden. Een groot apart ritsvak kan hier eveneens voor gebruikt worden, of om belangrijke documenten achter te bewaren.

Kortom een koffer die kleur geeft aan je reis.

Productspecificaties:

- Lichtgewicht
- TSA-slot
- 5 jaar garantie
- Grote koffer 76 x 52 x 30cm en 4500 gram. Inhoud 94 liter.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 99,95
Aantal: Bestellen

Gewicht   

45.000,000 KG

EAN

8,71725E+12  

Reviews Review toevoegen

Bedankt voor de voor uw review van het product, Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews