Handbagage Koffers

Een handbagagekoffer is zeer geschikt voor een korte vakantie zoals een citytrip of midweekje weg. Een handbagagekoffer duiden we hier aan als een koffer met een maximale hoogte van 55 cm. Elke luchtvaartmaatschappij hanteert andere regels voor de afmetingen van een handbagagekoffer. Bekijk dus voor je vliegt altijd de richtlijnen voor handbagage van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. 

Rolkoffers zijn ideaal als handbagage koffers. Maar waar moet u nu op letten bij het kopen van een rolkoffer? Graag helpen wij u bij uw keuze voor een rolkoffer.

Het belangrijkste waar u moet opletten bij een rolkoffer is:

  • Heeft de rolkoffer 2 of 4 wieltjes

  • Kies voor ABS (hard plastic) indien het ok in het ruim van het vliegtuig gaat.

  • Bekijk hoe zwaar de rolkoffer is

  • In geval van handbagage rolkoffer > Controleer voorafgaand aan uw reis of de afmeting van de rolkoffer is toegestaan in de cabine

Verschil 2 of 4 wielen rolkoffer

De keuze voor een rolkoffer met 2 of 4 wielen is het verschil dat het gewicht op uw armen komt of dat het gewicht geheel wordt gedragen door de rolkoffer zelf. Bij 2 wielen komt de rolkoffer namelijk schuin bij het verplaatsen en draagt u het gewicht. bij 4 wielen is het mogelijk de rolkoffer rechtop te verplaatsen zonder het gewicht te dragen.

Bekijk hieronder het assortiment Handbagage Koffers Weergave:
  2 / 4  Bezig met laden...
  1  2  3 4